Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Skibus der sikrer en tryg transport til og fra skiferien

Lej bus til skiferie med chauffør

Når der skal holdes skiferie i Østrig, Sverige, Norge eller Frankrig, så er der mange, der vælger at leje en skibus, da det ofte er den nemmeste og billigste måde at komme af sted på skiferie og blive kørt hjem igen på.

Hos Brøchners Biler i Sunds har du mulighed for at leje en skibus til hele dit selskab, så I alle sammen kan rejse sammen og få en god oplevelse på vejen. Skiferien hos os starter nemlig allerede i bussen.

Vi kan for eksempel transportere skoler, fritidsklubber, virksomheder og familier eller venner til skiferiedestinationen. Det kan for eksempel være større selskaber fra Herning, Ikast eller resten af Midtjylland.

Vi går aldrig på kompromis med sikkerhed, komfort eller service

Når du vælger at benytte dig af vores tilbud om at blive transporteret i skibus til Østrig, Sverige, Norge eller et helt fjerde land, så kan du være helt sikker på, at vi aldrig går på kompromis med hverken sikkerheden, komforten eller den gode service. Faktisk går vi slet ikke på kompromis med noget som helst.

Vi sætter en stor ære i altid at sikre en tryg og sikker bustransport, og vi sørger for at transportere dig og dit selskab til den ønskede destination uanset beliggenheden eller antallet af personer, der skal med. 

Udlejning af skibus til grupper i alle størrelser

Vi har en skibus til selskaber i alle størrelser. Det kan for eksempel være, at du og din familie skal på skiferie sammen, og I ønsker at leje en af vores mininusser i stedet for at køre af sted i flere biler, hvor I er nødt til at dele jer op. På denne måde vil I kunne sidde sammen alle sammen, og I slipper samtidig også for at skulle aftale, hvem der skal køre hvornår.

Ved større selskaber har vi for eksempel dobbeltdækkerbusser, så der er plads til, at hele skoleklassen eller årgangen kan blive transporteret til og fra skiferie i den samme bus. Det er med til at øge det sociale aspekt af en skiferie.

Kontakt os og hør mere eller indhent et tilbud

Kontakt os gerne i dag for at høre mere om vores busser eller for at indhente et tilbud på en skibus, der passer til din gruppes størrelse.

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER​

instagramsort   facebooksort

INTERESSERET I ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD?

Kontakt os på nedenstående oplysninger eller udfyld formularen og vi vinder tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKTINFORMATION

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

Adresseinformation

Brøchners Biler v/Lars Brøchner – CVR: 20793406