Handicapkørsel tilbydes i sikker liftbus

​Som busselskab tilbyder vi handicapkørsel i Herning, Ikast og Sunds. Vi kører i en sikker liftbus, hvor der er 10 kørestolspladser og hele 25 passagerpladser. Vi kører alle de samme ruter, som vi ellers plejer at tilbyde, men har du en særlig rute eller anden forespørgsel, er vi yderst imødekommende over for dine ønsker og behov.

Skal du bruge en tryg og komfortabel bus med lift til handicapkørsel, kører vi gerne for dig. Vi har en bus, der har alt i sikkerhedsudstyr, og alle vores chauffører i denne liftbus er vant til at tage sig godt af handicappede, når de skal hjælpe ind og ud af bussen.

Liftbus med masser af plads og komfort

Har du på vegne af en institution brug for en liftbus med masser af plads, har vi lige den bus, du står og mangler. Vi har serviceret et væld af kunder gennem mere end 50 år, og handicapkørsel er bestemt noget, vi gør meget i. 

Vi kører for alle, der har brug for sikker transport, hvor der bliver taget hensyn til alle.

Har du brug for turistbusser til handicapkørsel, kan vi også klare det. Du er velkommen til at kontakte os med en konkret opgave, så skal vi nok løse den på bedste vis. Vi tager en snak om, hvad du har brug for, og så finder vi bussen, der passer dertil.

Bestil handicapkørsel til en konkurrencedygtig pris

Vi tilbyder professionel handicapkørsel med liftbus til en særdeles konkurrencedygtig pris. Så står du og mangler en kyndig, serviceminded chauffør til en tur, er vi gerne behjælpelige alle ugens dage.

Vil du vide mere? Kontakt os for priser og bestilling på telefon 97 14 10 52 eller skriv til info@brochnersbiler.dk.​

Udtalelser fra vores kunder

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 22 anmeldelser fra Facebook.

"Super bus / dygtig chauffør"

Fantastisk service hele vejen igennem. Super god bus - dygtig, fleksibel og serviceminded chauffør. Alt til topkarakter.

Jørgen Wisborg

"Utrolig flinke folk bag rettet"

Har lige været i Bad bramstedt med en af busserne. Chaufføren var utrolig flink og kørte fantastisk godt. Bussen var desuden helt perfekt og komfortabel.

Lisbeth Daugaard​

"Venlige og hjælpsomme"

Chauffører kørte fantastisk (Majbrit og Tom, tusind tak for en skøn bustur både til og fra Kandersteg i Schweiz!), bussen var meget lækker og servicen i top!

​Melanie Iversen

Er du interesseret?

Interesseret i et gratis og uforpligtende tilbud?

Kontakt os på nedenstående oplysninger eller udfyld formularen og vi vinder tilbage hurtigst muligt!

​Telefon

mobil 97 14 10 52

​E-mail

mail_2​​ info@brochnersbiler.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt