Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Liftbus til handicapkørsel

Sikker transport af enkeltpersoner og grupper i vores liftbus

Hos Brøchners Biler i Sunds har vi transportløsninger til alle behov. Vi har derfor også en liftbus, som vi blandt andet kan transportere kørestolsbrugere i, og vi tilbyder både transport til privat- og erhvervsmæssige udflugter. Det kan for eksempel være i Herning, Ikast eller omegn, men det kan også være et helt andet sted i Midtjylland.

Lej en bus med lift og 10 kørestolspladser

I vores liftbus har vi 10 kørestolspladser og intet mindre end 25 passagerpladser. Det betyder, at vi har mulighed for at have mange passagerer med i bussen både med og uden kørestol. Bussen har naturligvis alt det nødvendige sikkerhedsudstyr, der skal til for at sikre en tryg og sikker transport, og vores chauffører er vant til at sikre handicappede den hjælp, som de har brug for, når de skal ind og ud af vores liftbus. 

Har du et større kørselsbehov?

Hvis vores liftbus ikke er stor nok til at dække dine behov, så har vi for eksempel også turistbusser, der kan klare opgaven. Uanset hvor stor eller hvor lille en gruppe som du skal finde handicapkørsel til, så har vi altid en liftbus, der lever op til behovet. 

Kontakt os og lej en liftbus eller indhent et uforpligtende tilbud

Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at leje en liftbus med en servicemindet og hjælpsom chauffør, der sikrer alle passagerer en tryg transport. Har du nogle spørgsmål omkring vores liftbusser eller ruter, så er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os.

Hvis du har en specifik opgave til os, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig med en billig og skræddersyet pris på opgaven. 

Vi har altid en løsning klar, uanset hvor mange handicappede du ønsker en transportløsning til, og uanset hvilken dag i ugen vi skal være behjælpelige med transporten. 

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER​

instagramsort   facebooksort

INTERESSERET I ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD?

Kontakt os på nedenstående oplysninger eller udfyld formularen og vi vinder tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKTINFORMATION

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

Adresseinformation

Brøchners Biler v/Lars Brøchner – CVR: 20793406