Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Leje af minibus til de mindre transportopgaver

Har du brug for en transportløsning med det sociale i fokus?

Hvis du har brug for en transportløsning til et mindre selskab, hvor du ønsker at have det sociale i fokus, så alle i gruppen kan blive transporteret i den samme bil, så tilbyder vi hos Brøchners Biler blandt andet leje af minibus med chauffør.

Vi er et busselskab med base i Sunds, der tilbyder transportløsninger til både store og små selskaber, og til de små selskaber er vores minibusser er et oplagt valg. Vi tilbyder leje af minibus for både private og erhverv, og typisk kommer vores kunder fra Ikast, Herning og omegn samt resten af Midtjylland.​

Vi sikrer en hyggelig kørsel

Vi har blandt andet en sprinter, der er opbygget til at sikre en hyggelig tur til dit selskab med det sociale i fokus. Det kan nemlig være hyggeligere at komme af sted i en minibus, hvis gruppen ikke er så stor. 

Vi tilbyder også leje af minibus til handicapkørsel

I alle vores minibusser har vi mulighed for at tilbyde handicapkørsel, og vi kører faktisk dagligt handicapkørsel i flere af vores minibusser. Alle vores minibusser er udstyret med skinner i gulvet samt lift bagpå, og derudover er der også lovligt udstyr til bespænding af kørestole i alle vores minibusser.

Kontakt os og lej en minibus med chauffør

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål omkring leje af minibus gennem os, eller hvis du ønsker at leje en minibus med chauffør til dit selskab. Vi har et stort fokus på sikkerheden og komforten blandt vores passagerer, og vi sikrer samtidig en hyggelig tur, hvor der er plads til, at alle kan komme til at snakke med hinanden under kørslen.

For at indhente et uforpligtende tilbud på leje af minibus med chauffør skal du blot enten ringe eller skrive til os. Vi tilbyder minibusudlejning til både private og erhvervsmæssige grupper.

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER​

instagramsort   facebooksort

INTERESSERET I ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD?

Kontakt os på nedenstående oplysninger eller udfyld formularen og vi vinder tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKTINFORMATION

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

Adresseinformation

Brøchners Biler v/Lars Brøchner – CVR: 20793406